تحصیلات:

–  مهندسی علوم و صنایع غذایی از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی

سوابق كاری:

 
 

از سال 1398 تا کنون      

 

–  عضو کمیته فنی فرعی متناظر “سیستم­  های مدیریت برای ایمنی مواد غذایی ISO/TC34/SC17″

از سال 1390 تا 1398 –  مشاور سیستم های مدیریتی در شرکت بهاران گل (عضو گروه سولیکو)، آریس آمل (عضو گروه سولیکو)، فرآورده های گوشتی آمل (عضو گروه سولیکو)، آرد مانا، ماکارونی مانا، آرد البرز
از سال 1388 تا 1390

 

 

از سال 1386 تا كنون

از سال 1385 تا 1386

 – كارشناس ایمنی مواد غذایی (National Food safety Expert) پروژه پیشگیری و كاهش مایكوتوكسین ها در پسته ایران – سازمان خوابار و كشاورزی ملل متحد (FAO)

– مدرس دوره های آکادمی توف ایران-آلمان در مواد غذایی

– کارشناس ایمنی مواد غذایی (National Food Safety Expert) پروژه “ مدرنیزاسیون و توسعه صنایع فراوری خرما” – سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO)

ازسال 1385 تا 1395 –  سرممیز شركت مشارکتی PN IRAN (TÜV AUSTRIA PARTNER)
   
از سال 1382 تا 1385 ریاست تیم HACCP طر ح ملی ردیابی و کنترل نقاط بحرانی تولید پسته کشور“.
از سال 1381 تا 1383 فعالیت در سمت کارشناس ارشد کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران
از سال 1379 تا 1382 دبیر اجرایی کمیته برنامه ریزی و هماهنگی اجرای سیستم HACCP استان تهران
سال 1382 – ممیز شركت مشارکتی PN IRAN (TÜV AUSTRIA PARTNER)
سال 1381 دبیر اجرایی اولین سمینار آشنایی با سیستم HACCP ویژه صاحبان صنایع غذایی استان تهران
از سال 1376 تا 1381 فعالیت در سمت کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دوره های آموزشی گذرانده شده :

– طی دوره آشنایی با استاندارد Global GAP توسط سازمان بهره وری آسیایی(APO)  در محل سازمان ملی بهره وری.

– طی دوره سرممیزی استاندارد ISO 22000:2005 توسط شركت Nigel Baeur در كشور آلمان.

طی دوره سرممیزی استاندارد ISO 9001 توسط شركت Nigel Baeur.

طی دو دوره بین المللی GMP و HACCP  با همكاری سازمان جهانی بهداشت در وزارت بهداشت.

 

سوابق تدریس:

–  مدرس تایید صلاحیت شده سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص آموزش سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی

مدرس رسمی آکادمی توف ایران آلمان

– دارای تدریس بیش از 180 نوبت، دوره های مرتبط با سیستم های مدیریت ایمنی غذایی در کشور

مقالات،تحقیقات، سمینارها و عضویت در انجمن:

 

 
سال 1393 (2014)

 

 

سال 1390

 

–  عضو گروه نویسندگان کتاب Food Safety Management ، ناشر Elsevier  (A practical guide for the food industry)

. ارائه مقاله در اولین سمپوزیوم بین المللی مایکوتوکسین ها در میوه جات خشک و مغزهای درختی

 “The 1st Internatinal Symposium on Mycotoxins in Nuts and Dried Fruits”

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

سال 1386 مجری طرح تحقیقاتی تهیه طرح ژنریک استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP)  در فراوری و بسته بندی  روغن های مایع و جامد نباتی، چیپس سیب زمینی، خرما و پیتزا، معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت

استاندارد ایران ISO 22000، سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی، الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی

سال 1385 عضو کمیته تخصصی تدوین استانداردهای ملی شامل:

– آیین کار بهداشتی مغزهای درختی به شماره 8689

آیین کار استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP)  در فراوری پسته خام به شماره 8914

سال 1384 ارایه مقاله تحت عنوان Introduction HACCP in Pistachio production در چهارمین سمپوزیوم بین المللی پسته و بادام

ارایه مقاله تحت عنوان “عملیات GAP پیش نیاز سیستم HACCP” در چهارمین کنگره علوم باغبانی کشور

– ارایه مقاله تحت عنوان “استقرار آزمایشی سیستم HACCP در تولید پسته” در چهارمین کنگره علوم باغبانی کشور

سال 1383 – رییس کمیته تدوین آیین کار عملیات مناسب زراعی (GAP) در استقرار سیستم  HACCP در کشمش، کمیته کشوری برنامه ریزی و هماهنگی اجرای سیستم HACCP
سال 1382 – ارایه مقاله تحت عنوان “بررسی وضعیت آلودگی شیرینی های تر جنوب شهر تهران” در چهاردهمین کنگره ملی صنایع غذایی