تحصیلات: |
– مهندسی علوم و صنایع غذایی از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی |
سوابق كاری: |
|
از سال 1398 تا کنون |
– عضو کمیته فنی فرعی متناظر “سیستم های مدیریت برای ایمنی مواد غذایی ISO/TC34/SC17″ |
از سال 1390 تا 1398 | – مشاور سیستم های مدیریتی در شرکت بهاران گل (عضو گروه سولیکو)، آریس آمل (عضو گروه سولیکو)، فرآورده های گوشتی آمل (عضو گروه سولیکو)، آرد مانا، ماکارونی مانا، آرد البرز |
از سال 1388 تا 1390
از سال 1386 تا كنون از سال 1385 تا 1386 |
– كارشناس ایمنی مواد غذایی (National Food safety Expert) پروژه “پیشگیری و كاهش مایكوتوكسین ها در پسته ایران“ – سازمان خوابار و كشاورزی ملل متحد (FAO)
– مدرس دوره های آکادمی توف ایران-آلمان در مواد غذایی – کارشناس ایمنی مواد غذایی (National Food Safety Expert) پروژه “ مدرنیزاسیون و توسعه صنایع فراوری خرما” – سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO) |
ازسال 1385 تا 1395 | – سرممیز شركت مشارکتی PN IRAN (TÜV AUSTRIA PARTNER) |
از سال 1382 تا 1385 | – ریاست تیم HACCP طر ح ملی “ردیابی و کنترل نقاط بحرانی تولید پسته کشور“. |
از سال 1381 تا 1383 | – فعالیت در سمت کارشناس ارشد کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران |
از سال 1379 تا 1382 | – دبیر اجرایی کمیته برنامه ریزی و هماهنگی اجرای سیستم HACCP استان تهران |
سال 1382 | – ممیز شركت مشارکتی PN IRAN (TÜV AUSTRIA PARTNER) |
سال 1381 | – دبیر اجرایی اولین سمینار آشنایی با سیستم HACCP ویژه صاحبان صنایع غذایی استان تهران |
از سال 1376 تا 1381 | – فعالیت در سمت کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران |
دوره های آموزشی گذرانده شده : |
– طی دوره آشنایی با استاندارد Global GAP توسط سازمان بهره وری آسیایی(APO) در محل سازمان ملی بهره وری.
– طی دوره سرممیزی استاندارد ISO 22000:2005 توسط شركت Nigel Baeur در كشور آلمان. – طی دوره سرممیزی استاندارد ISO 9001 توسط شركت Nigel Baeur. – طی دو دوره بین المللی GMP و HACCP با همكاری سازمان جهانی بهداشت در وزارت بهداشت.
|
سوابق تدریس: |
– مدرس تایید صلاحیت شده سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص آموزش سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
– مدرس رسمی آکادمی توف ایران – آلمان – دارای تدریس بیش از 180 نوبت، دوره های مرتبط با سیستم های مدیریت ایمنی غذایی در کشور |
مقالات،تحقیقات، سمینارها و عضویت در انجمن:
|
|
سال 1393 (2014)
سال 1390 |
– عضو گروه نویسندگان کتاب Food Safety Management ، ناشر Elsevier (A practical guide for the food industry) – . ارائه مقاله در اولین سمپوزیوم بین المللی مایکوتوکسین ها در میوه جات خشک و مغزهای درختی “The 1st Internatinal Symposium on Mycotoxins in Nuts and Dried Fruits” در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان |
سال 1386 | – مجری طرح تحقیقاتی تهیه طرح ژنریک استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP) در فراوری و بسته بندی روغن های مایع و جامد نباتی، چیپس سیب زمینی، خرما و پیتزا، معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت
– استاندارد ایران – ISO 22000، سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی، الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی |
سال 1385 | عضو کمیته تخصصی تدوین استانداردهای ملی شامل:
– آیین کار بهداشتی مغزهای درختی به شماره 8689 – آیین کار استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP) در فراوری پسته خام به شماره 8914 |
سال 1384 | – ارایه مقاله تحت عنوان “Introduction HACCP in Pistachio production“ در چهارمین سمپوزیوم بین المللی پسته و بادام
– ارایه مقاله تحت عنوان “عملیات GAP پیش نیاز سیستم HACCP” در چهارمین کنگره علوم باغبانی کشور – ارایه مقاله تحت عنوان “استقرار آزمایشی سیستم HACCP در تولید پسته” در چهارمین کنگره علوم باغبانی کشور |
سال 1383 | – رییس کمیته تدوین آیین کار عملیات مناسب زراعی (GAP) در استقرار سیستم HACCP در کشمش، کمیته کشوری برنامه ریزی و هماهنگی اجرای سیستم HACCP |
سال 1382 | – ارایه مقاله تحت عنوان “بررسی وضعیت آلودگی شیرینی های تر جنوب شهر تهران” در چهاردهمین کنگره ملی صنایع غذایی |