با آموزش، فراتر فکر کنید، فراتر بروید
تقویم دورههای آموزشی
از اینجا میتوانید تقویم آموزشی را مشاهده و دانلود نمایید.
دستهبندیها
چرا با آکادمی توف آموزش ببینم؟
تجربه و صلاحیت
TÜV Academy Iran-Germany بـا دســــترسـی بـــه دانـش و تجربـه روز دنیـا و بـا بهرهگیـری از مدرسـان خـــبـره و بـا تجربـه، آموزشهـای خـود را بـا رویکـردی کاربـردی ارائـه مینمایـد.
اعتبار نام و گواهینامه
آکادمی توف به عنوان مـوسسه آموزش دهنده با پشتوانه بـیش از 20 سال فـــعالیت و اعتبارنامه از نــهادهـای مــتفاوت دارای شهرت و اعتبار لازم برای ارایه گواهینامه های آموزشی میباشد.
تنوع دورههای آموزشی
آکادمی توف با ارائـه طیـف وسـیعی از خدمـات آموزشـی در قالـب بیـش از 250 عنـوان آموزشـی، ایـن امـکان را بـرای مخاطبـان فراهـم مینمایـد تـا نیازهـای آموزشـی متفـاوت خـود را از طریـق ایـن مجموعـه بـرآورده نماینـد.
دوره های پیش رو
GMP و GHP، برای غذاهای خیابانی
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
مميزی داخلی ISO 22000:2018 و HACCP (سيستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی)
بدون امتیاز
0 رای
صنایع غذایی بخش مهمی است که ایمنی مواد غذایی در آن از اهمیت بالایی برخوردار است. برای اطمینان از ایمنی محصولات غذایی، شرکتها نیاز به پیادهسازی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی (FSMS) قوی دارند که با استانداردها و مقررات مربوطه مطابقت داشته باشد. ISO 22000:2018 و HACCP دو استاندارد شناخته شده بین المللی هستند که اجرای FSMS را هدایت میکنند. ممیزی داخلی سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس ISO 22000:2018 و HACCP دورهای است که برای ارائه درک جامعی از فرآیند ممیزی و تکنیکهای ارزیابی انطباق FSMS با این استانداردها طراحی شده است.
24 ساعت
85,000,000 - 85,000,000 ریال
GMP و GHP، برای تخممرغ و فرآوردههای آن
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
GMP و GHP، برای روغن و چربی خوراکی
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
مميزی داخلی ISO 22301:2019 (سيستم مديريت تداوم كسب و كار)
بدون امتیاز
0 رای
در این دوره شرکت کنندگان با نحوه ممیزی سیستم مدیریت تداوم کسب و کار آشنا شده و از الزامات استاندارد ISO 19011:2018 به عنوان راهنمای ممیزی در حد نیاز مطلع خواهند شد. همچنین با تأکید و توجه کافی بر الزامات ISO 22301:2019، نحوه رفتار به هنگام ممیزی، فنون ارتباطی، تهیه چک لیست، تشخیص عدم انطباق و نحوه تعیین اقدامات اصلاحی در این دوره مطرح و در کارگاه آموزشی تمرین میشوند.
16 ساعت
0 - 0 ریال
اتلاف و هدررفتن مواد غذایی (Food Loss and Waste)
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
جدیدتریــــــــــــــــن مقــــــــــــالات