
دوره مبانی، ساخت و مستندسازی سیستم ایمنی مواد غذایی FSSC 22000:2023 با هدف آشنایی شرکتکنندگان با الزامات نسخه جدید این استاندارد بینالمللی طراحی شده است.
هدف دوره
این دوره آموزشی برای آشنایی با الزامات استاندارد FSSC 22000 (نسخه 6 سال 2023) طراحی شده است. هدف اصلی این دوره، ارائه دانش و مهارتهای لازم برای طراحی، مستندسازی، و پیادهسازی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است. شرکتکنندگان توانایی تحلیل و مدیریت فرآیندهای مربوط به ایمنی مواد غذایی در سازمان خود را خواهند داشت.
محتوای دوره
1. الزامات استاندارد ISO 22000:2018:
– آشنایی با دامنه کاربرد و واژگان
– محیط کسبوکار سازمان و درک آن
– رهبری، طرحریزی و پشتیبانی
– عملیات، ارزیابی عملکرد و بهبود
2. الزامات استاندارد ISO 22002-1:2009:
– برنامههای پیشنیازی (PRPs): شامل:
– بهداشت کارکنان
– کنترل آفات
– پاکیزهسازی و ضدعفونی
– دریافت، انبارش و نگهداری
– نگهداری و تعمیرات
– تایید و تضمین تامینکنندگان و …
3. الزامات اضافی:
شامل:
– مدیریت خدمات و مواد خریداری شده
– مدیریت مواد حساسیتزا
– برچسبگذاری محصول
– پایش محیطی و فرهنگ ایمنی مواد غذایی
– محافظت (دفاع غذایی)
– کاهش تقلبات غذایی و …
4. کارگاه عملی:
– تمرینهای گروهی برای شبیهسازی طراحی و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
اهمیت یادگیری دوره
ارتقای ایمنی مواد غذایی: شناسایی و کاهش ریسکهای مرتبط با ایمنی مواد غذایی
تطابق با الزامات بینالمللی: تضمین انطباق با الزامات استانداردهای جهانی
بهبود فرآیندهای سازمانی: مدیریت بهتر فرآیندها و افزایش بهرهوری
افزایش رضایت مشتری: ارائه محصولات ایمن و قابلاعتماد
مزایای شرکت در دوره
✔ یادگیری از اساتید متخصص و با تجربه
✔ دریافت گواهینامه معتبر از آکادمی TÜV ایران-آلمان
✔ تسلط بر الزامات استاندارد FSSC 22000 و اصول ایمنی مواد غذایی
✔ تقویت توانایی مستندسازی و اجرای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
چرا آکادمی توف ایران - آلمان؟
✔ بیش از 20 سال تجربه در برگزاری دورههای تخصصی و مدیریتی
✔ همکاری با 2100 سازمان و آموزش 210,000 نفر
✔ ارائه گواهینامههای معتبر بینالمللی
✔ آموزش کاربردی و عملی با اساتید برجسته
✔ استفاده از متدهای روز آموزشی برای بهبود دانش و مهارت
پیش نیاز دوره
این دوره پیش نیاز ندارد.
نمایش بیشتر
موارد مرتبط
GMP و GHP، برای محصولات تشعشع دیده
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
ممیزی ایمنی و کیفیت مواد غذایی
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
مبانی ISO 22000:2018 و HACCP (سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی)
بدون امتیاز
0 رای
در صنایع غذایی ، ایمنی مواد غذایی جنبه مهمی است که باید جدی گرفته شود. نیاز به حفظ بالاترین سطح استانداردهای ایمنی مواد غذایی نیاز بین ذینفعان در صنایع غذایی وجود دارد. به همین دلیل سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) استاندارد ISO 22000 را توسعه داد. استاندارد ISO 22000 یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که به سازمانها کمک میکند تا از امنیت غذا برای مصارف ایمن اطمینان حاصل نمایند. علاوه بر این ، تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) سیستمی است که برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی استفاده میشود.
24 ساعت
85,000,000 - 85,000,000 ریال
GMP و GHP، برای روغن و چربی خوراکی
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
طراحی بهداشتی کارخانههای مواد غذایی
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
نظرات
لطفا برای ارسال یا مشاهده تیکت به حساب خود وارد شوید
قیمت
ریال65.000.000
مدت زمان آموزش
24 ساعت
تعداد جلسات
3 روز
نوع گواهی
آکادمی توف ایران - آلمان
0دیدگاه
3634 بازدید
امتیاز کاربران :
بدون امتیاز
0 رای
دسته بندی
لینک کوتاه :
https://tuvacademy.ir/?p=9086
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.