نمایش 37–42 از 76 نتیجه

کارگاه روش های نيازسنجی (تحلیل و تعیین نیازهای آموزش)، طراحی، برنامه ریزی، اجرا، ارزیابی و اثربخشی آموزش

بدون امتیاز 0 رای
کارگاه‌های آموزشی برای ارزیابی نیازهای آموزشی، برنامه‌ریزی، اجرای برنامه‌های آموزشی و ارزیابی اثربخشی آن برای سازمان‌ها ضروری است تا دانش، مهارت‌ها و توانایی‌های نیروی کار خود را ارتقا دهند. این کارگاه‌ها به شناسایی شکاف‌های شایستگی کارکنان و طراحی یک برنامه آموزشی متناسب با نیازهای آنها کمک می‌کند.
85,000,000 - 85,000,000 ریال

کالیبراسیون عمومی (CME)

بدون امتیاز 0 رای
در دنیای صنعتی امروز، اندازه گیری و کالیبراسیون نقش حیاتی در کنترل کیفیت محصولات و فرآیندها دارد. کالیبراسیون، اندازه‌گیری و تست تجهیزات (CME) یک جزء حیاتی در هر مرکز تولیدی یا آزمایشگاه مدرن است.  CME به اطمینان از دقت، قابلیت اطمینان و سازگاری اندازه گیری‌ها کمک می‌کند، که برای حفظ کیفیت محصولات و خدمات ضروری است. دوره کالیبراسیون، اندازه‌گیری و تست تجهیزات (CME) برای ارائه دانش و مهارت‌های مورد نیاز برای مدیریت، کالیبراسیون، نگهداری و بهره‌برداری از تجهیزات اندازه‌گیری و آزمایشگاه به شرکت‌کنندگان طراحی شده است.
16 ساعت
40,000,000 - 40,000,000 ریال

کنترل فرآیند آماری SPC

بدون امتیاز 0 رای
کنترل فرآیند آماری SPC روشی است که از تجزیه و تحلیل آماری برای نظارت، کنترل و بهبود فرآیند‌ها استفاده می‌کند. این شامل جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها در مورد فرآیند برای شناسایی و اندازه‌گیری منابع تغییرات، و سپس استفاده از ابزارهای آماری مانند نمودارهای کنترل و تجزیه و تحلیل قابلیت فرآیند برای مدیریت آن تغییرات است. SPC به طور گسترده در تولید، صنایع خدماتی و مراقبت‌های بهداشتی برای بهبود عملکرد فرآیند، کاهش ضایعات و افزایش رضایت مشتری استفاده می‌شود.
24 ساعت
0 - 0 ریال

گسترش عملکرد کیفیت QFD

بدون امتیاز 0 رای
30,000,000 - 30,000,000 ریال

مبانی 2019:ISO 10015 (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)

بدون امتیاز 0 رای
موفقیت هر سازمانی به شدت به نیروی انسانی آن سازمان بستگی دارد. به همین دلیل، تمرکز بر توسعه و مدیریت شایستگی کارکنان ضروری است. ISO 10015:2019 استانداردی است که دستورالعمل‌هایی را برای سازمان‌ها برای پیاده‌سازی یک سیستم مدیریت شایستگی و توسعه افراد  ارائه می‌دهد.
16 ساعت
40,000,000 - 40,000,000 ریال

مبانی ISO 22000:2018 و HACCP (سیستم‌های مدیریت ایمنی مواد غذایی)

بدون امتیاز 0 رای
در صنایع غذایی ، ایمنی مواد غذایی جنبه مهمی است که باید جدی گرفته شود. نیاز به حفظ بالاترین سطح استانداردهای ایمنی مواد غذایی نیاز بین ذینفعان در صنایع غذایی وجود دارد. به همین دلیل سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) استاندارد ISO 22000 را توسعه داد. استاندارد ISO 22000 یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که به سازمانها کمک می‌کند تا از امنیت غذا برای مصارف ایمن اطمینان حاصل نمایند. علاوه بر این ، تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) سیستمی است که برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی استفاده می‌شود.
24 ساعت
65,000,000 - 65,000,000 ریال