سرمميزی HACCP, ISO 22000:2018 (سيستمهای مديريت ايمنی مواد غذايی)
3.00
1 رای
ایمنی مواد غذایی یک جنبه ضروری در صنایع غذایی است. وجود سیستمی که ایمنی مواد غذایی را تضمین کند، از آلودگی جلوگیری کند و کیفیت محصولات غذایی را حفظ کند، بسیار مهم است. سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی (FSMS) یک چارچوب جامع است که به سازمان ها کمک میکند تا ایمنی مواد غذایی را به طور موثر مدیریت کنند. دوره سرمميزی سيستمهای مديريت ايمنی مواد غذايي مبتنی بر استاندارد HACCP, ISO 22000:2018 برای افزایش دانش و مهارتهای لازم برای پیاده سازی و ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی طراحی شده است.
40 ساعت
110,000,000 - 110,000,000 ریال
طراحی بهداشتی کارخانههای مواد غذایی
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
تماس بگیرید
کنترل کیفیت (Quality Control)
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
مبانی ISO 22000:2018 و HACCP (سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی)
بدون امتیاز
0 رای
در صنایع غذایی ، ایمنی مواد غذایی جنبه مهمی است که باید جدی گرفته شود. نیاز به حفظ بالاترین سطح استانداردهای ایمنی مواد غذایی نیاز بین ذینفعان در صنایع غذایی وجود دارد. به همین دلیل سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) استاندارد ISO 22000 را توسعه داد. استاندارد ISO 22000 یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که به سازمانها کمک میکند تا از امنیت غذا برای مصارف ایمن اطمینان حاصل نمایند. علاوه بر این ، تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) سیستمی است که برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی استفاده میشود.
24 ساعت
85,000,000 - 85,000,000 ریال
مبانی، ساخت و مستندسازی استاندارد FSSC 22000 (ver6)
بدون امتیاز
0 رای
دوره مبانی، ساخت و مستندسازی سیستم ایمنی مواد غذایی FSSC 22000:2023 با هدف آشنایی شرکتکنندگان با الزامات نسخه جدید این استاندارد بینالمللی طراحی شده است.
24 ساعت
65,000,000 - 65,000,000 ریال