مبانی ISO 22000:2018 و HACCP (سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی)
در صنایع غذایی ، ایمنی مواد غذایی جنبه مهمی است که باید جدی گرفته شود. نیاز به حفظ بالاترین سطح استانداردهای ایمنی مواد غذایی نیاز بین ذینفعان در صنایع غذایی وجود دارد. به همین دلیل سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) استاندارد ISO 22000 را توسعه داد. استاندارد ISO 22000 یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که به سازمانها کمک میکند تا از امنیت غذا برای مصارف ایمن اطمینان حاصل نمایند. علاوه بر این ، تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) سیستمی است که برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی استفاده میشود.
24 ساعت
85,000,000 - 85,000,000 ریال
مبانی، ساخت و مستندسازی استاندارد FSSC 22000 (ver6)
دوره مبانی، ساخت و مستندسازی سیستم ایمنی مواد غذایی FSSC 22000:2023 با هدف آشنایی شرکتکنندگان با الزامات نسخه جدید این استاندارد بینالمللی طراحی شده است.
24 ساعت
65,000,000 - 85,000,000 ریال
مميزی داخلی ISO 22000:2018 و HACCP (سيستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی)
صنایع غذایی بخش مهمی است که ایمنی مواد غذایی در آن از اهمیت بالایی برخوردار است. برای اطمینان از ایمنی محصولات غذایی، شرکتها نیاز به پیادهسازی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی (FSMS) قوی دارند که با استانداردها و مقررات مربوطه مطابقت داشته باشد. ISO 22000:2018 و HACCP دو استاندارد شناخته شده بین المللی هستند که اجرای FSMS را هدایت میکنند. ممیزی داخلی سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس ISO 22000:2018 و HACCP دورهای است که برای ارائه درک جامعی از فرآیند ممیزی و تکنیکهای ارزیابی انطباق FSMS با این استانداردها طراحی شده است.
24 ساعت
65,000,000 - 85,000,000 ریال
تماس بگیرید