نمایش 121–126 از 184 نتیجه

کنترل فرآیند آماری SPC

بدون امتیاز 0 رای
کنترل فرآیند آماری SPC روشی است که از تجزیه و تحلیل آماری برای نظارت، کنترل و بهبود فرآیند‌ها استفاده می‌کند. این شامل جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها در مورد فرآیند برای شناسایی و اندازه‌گیری منابع تغییرات، و سپس استفاده از ابزارهای آماری مانند نمودارهای کنترل و تجزیه و تحلیل قابلیت فرآیند برای مدیریت آن تغییرات است. SPC به طور گسترده در تولید، صنایع خدماتی و مراقبت‌های بهداشتی برای بهبود عملکرد فرآیند، کاهش ضایعات و افزایش رضایت مشتری استفاده می‌شود.
24 ساعت
78,000,000 - 78,000,000 ریال

کنترل کیفیت (Quality Control)

بدون امتیاز 0 رای
تماس بگیرید
ظرفیت تمام شد!
گسترش عملکرد کیفیت QFD

گسترش عملکرد کیفیت QFD

بدون امتیاز 0 رای
0 - 0 ریال

مبانی 2019:ISO 10015 (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)

بدون امتیاز 0 رای
موفقیت هر سازمانی به شدت به نیروی انسانی آن سازمان بستگی دارد. به همین دلیل، تمرکز بر توسعه و مدیریت شایستگی کارکنان ضروری است. ISO 10015:2019 استانداردی است که دستورالعمل‌هایی را برای سازمان‌ها برای پیاده‌سازی یک سیستم مدیریت شایستگی و توسعه افراد  ارائه می‌دهد.
16 ساعت
48,000,000 - 48,000,000 ریال

مبانی ISO 14001:2015 (سیستم مدیریت محیط‌زیست)

بدون امتیاز 0 رای

استاندارد ISO 14001:2015 یکی از مهم‌ترین استانداردهای بین‌المللی در زمینه سیستم مدیریت محیط زیست (EMS) است که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا تأثیرات زیست‌محیطی فعالیت‌های خود را کنترل و بهبود بخشند. این استاندارد بر شناسایی و ارزیابی جنبه‌های زیست‌محیطی، کاهش آلاینده‌ها، بهینه‌سازی مصرف منابع، رعایت الزامات قانونی و بهبود مستمر عملکرد محیط زیستی سازمان‌ها تمرکز دارد.

24 ساعت
78,000,000 - 78,000,000 ریال

مبانی ISO 22000:2018 و HACCP (سیستم‌های مدیریت ایمنی مواد غذایی)

بدون امتیاز 0 رای
در صنایع غذایی ، ایمنی مواد غذایی جنبه مهمی است که باید جدی گرفته شود. نیاز به حفظ بالاترین سطح استانداردهای ایمنی مواد غذایی نیاز بین ذینفعان در صنایع غذایی وجود دارد. به همین دلیل سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) استاندارد ISO 22000 را توسعه داد. استاندارد ISO 22000 یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که به سازمانها کمک می‌کند تا از امنیت غذا برای مصارف ایمن اطمینان حاصل نمایند. علاوه بر این ، تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) سیستمی است که برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی استفاده می‌شود.
24 ساعت
102,000,000 - 102,000,000 ریال