جهت کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً از طریق راههای ارتباطی موجود با ما در تماس باشید.
021- 42748000
09120400253
نمایش بیشتر
موارد مرتبط
مبانی ISO 22000:2018 و HACCP (سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی)
بدون امتیاز
0 رای
24 ساعت
0 - 0 ریال
مميزی داخلی ISO 22000:2018 و HACCP (سيستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی)
بدون امتیاز
0 رای
24 ساعت
102,000,000 - 102,000,000 ریال
سرمميزی HACCP, ISO 22000:2018 (سيستمهای مديريت ايمنی مواد غذايی)
بدون امتیاز
0 رای
40 ساعت
132,000,000 - 132,000,000 ریال
مبانی، ساخت و مستندسازی استاندارد FSSC 22000 (ver6)
بدون امتیاز
0 رای
24 ساعت
78,000,000 - 78,000,000 ریال
نظرات
متوسط امتیازات
0
بدون امتیاز
0 رای
0 نقد و بررسی
جزئیات امتیازات
5 ستاره
0
4 ستاره
0
3 ستاره
0
2 ستاره
0
1 ستاره
0
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “GMP و GHP، برای کنترل آلرژنها در مواد غذایی” لغو پاسخ
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.
لطفا برای ارسال یا مشاهده تیکت به حساب خود وارد شوید
قیمت
تماس بگیرید
اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.
0دیدگاه
310 بازدید
امتیاز کاربران :
بدون امتیاز
0 رای
دسته بندی
لینک کوتاه :
https://tuvacademy.ir/?p=16430
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.