
جهت کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً از طریق راههای ارتباطی موجود با ما در تماس باشید.
021- 42748000
09120400253
نمایش بیشتر
موارد مرتبط
ممیزی ایمنی و کیفیت مواد غذایی
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
مبانی ISO 22000:2018 و HACCP (سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی)
بدون امتیاز
0 رای
در صنایع غذایی ، ایمنی مواد غذایی جنبه مهمی است که باید جدی گرفته شود. نیاز به حفظ بالاترین سطح استانداردهای ایمنی مواد غذایی نیاز بین ذینفعان در صنایع غذایی وجود دارد. به همین دلیل سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) استاندارد ISO 22000 را توسعه داد. استاندارد ISO 22000 یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که به سازمانها کمک میکند تا از امنیت غذا برای مصارف ایمن اطمینان حاصل نمایند. علاوه بر این ، تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) سیستمی است که برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی استفاده میشود.
24 ساعت
85,000,000 - 85,000,000 ریال
برنامههای پیشنیاز ایمنی مواد غذایی – بخش 1: تولید مواد غذایی
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
پیشگیری و کنترل جانوران موذی در صنایع غذایی
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
GMP و GHP، برای محصولات کم اسید
بدون امتیاز
0 رای
تماس بگیرید
نظرات
لطفا برای ارسال یا مشاهده تیکت به حساب خود وارد شوید
قیمت
تماس بگیرید
اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.
0دیدگاه
120 بازدید
امتیاز کاربران :
بدون امتیاز
0 رای
دسته بندی
لینک کوتاه :
https://tuvacademy.ir/?p=16307
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.